top of page

BlingClean

Diensten

Schoonmaak VVE

Voor veel schoonmaakwerk , klein en groot, is het schoonhouden van gezamenlijke ruimtes een bron van zorg. BlingClean onderneemt en onderhoud die zorg graag uit handen. Trappenhuizen, hallen, vluchtbalkons of garageboxen kunnen we volgens een vast schema schoonmaken. Ook onze glazenwasser kan zich op gezette tijden melden.

Glasbewassing

Bij ons komt niet de kwantiteit op de eerste plaats, maar de kwaliteit! Onze vakkundige ruitenwassers bezorgen u graag een heldere kijk op de wereld, waarbij zij telkens ook veel zorg besteden aan het reinigen van de raamomlijstingen. De eerste indruk is belangrijk… een verzorgde uitstraling een noodzaak!!!

Uw ramen zijn een weerspiegeling van uw organisatie. Schone ramen zorgen voor een verzorgde uitstraling. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw klanten zullen zich direct bewust zijn van het feit dat binnen uw organisatie professionaliteit, kwaliteit, orde en netheid belangrijke speerpunten zijn.

Schoonmaak nieuwbouw/verbouwing

Wij staan in voor de grote schoonmaak voor oplevering van een nieuwbouw of interne verbouwingen. Uw gebouw wordt van de nok van het dak tot en met de kelders schoongemaakt. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met het schoonmaken van uw vloeren en het wassen van de ramen.

Vloer- en gevelreiniging

​Een mooie en glanzende vloer in uw bedrijfspand heeft een zekere uitstraling en daarom is een verzorgde en goeduitziende vloer van wezenlijk belang. Het schrobben van o.a. tegelvloeren, betonvloeren, pvc-vloeren en linoleumvloeren wordt uitgevoerd door gediplomeerde medewerkers met professionele machines.

bottom of page